Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,29 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 19,69 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 99,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 44 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 3 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
maso kuřecí,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
řepa červená,
hrášek sterilovaný,
cukr,
česnek,
klobása,
ocet,
smetana kysaná
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....