Jemný zeleninový krém s rajčaty
Rajčata, ke kterým skvěle ladí bazalka, nejvíce ovlivní výslednou podobu skvělé letní zeleninové polévky. Krémová konzistence pak vyloženě vybízí k závěrečnému dochucení kozím sýrem a křupavými krutonky, připravenými na olivovém oleji.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 684 kJ / 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,40 g |
| Tuky | 16,21 g |
| Vláknina | 7,49 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 49,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný zeleninový krém s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Onq
Moje poznámka
Jemný zeleninový krém s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Onq
Nejnovější recepty
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 19 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 19 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 47 minutami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
SofieA před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 2 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 4 hodinami
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 13 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 15 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
máslo,
pórek,
mrkev,
brambory,
bobkový list,
vývar hovězí,
rajče,
cukr krupice,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
bazalka čerstvá,
krutony,
mléko,
sýr kozí,
olej olivový
Komentáře (2)