Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu a olivy nakrájíme na kousky. Zalijeme zálivkou z oleje a balsamica, dochutíme.
Krok 2: Bohatě posypeme sýrem, necháme vychladit a podáváme.
Zveřejněno 20. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PV1l
Moje poznámka
Italský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PV1l
Nejnovější recepty
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové placky s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 6 hodinami
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 17 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno 29. 7. 2025 06:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná hrnková bábovka
Marceval před 9 minutami
Kuřecí pikantní směs
Iliis před 14 minutami
Konfitovaná kachní stehna
Zdenculin před 42 minutami
Roštěná - ala Stroganov
tara23 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Hujovka před 1 hodinou
Máslové kuřátko pečené v sáčku
kasulk@email.cz před 2 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
xjanax před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 13 hodinami
Chilli con carne
Svagi před 15 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 16 hodinami
Tématické fráze:
italský salát,
italský listový salát,
italske salaty,
italský zeleninový salát,
zálivky na listové saláty,
zálivka na listový salát,
italské zeleninové saláty,
italský salát s mozzarelou,
italské salámy,
zálivka na listové saláty,
pravý italský salát,
italský salát s mozzarellou,
italské zeleninové saláty veg.,
zalivka na italsky salat,
listovy salat zalivka,
recept na zálivku na listový salát,
salát z italského salátu,
saláty italské,
listové saláty mám ráda recepty,
top italske salaty
Suroviny:
rajče sušené v oleji,
okurka salátová,
zelí hlávkové,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (8)
No, možná byla autorka v It. dááávno a trošku si už nepamatuje...
Už ten poměr 1:1: pominu-li cenu, tak by to tedy byla síííla
Hlávkové zelí? A nebyl to spíše nějaký salát a spíše listový než hlávkový
...a bohatě se sype sýrem fakt jen v Česku
magdalenka: doplnila jsem to do receptu, fakt tam patřej sušená rajčata, ta mi došla, takže jsem dala čerstvá
Na blbiny casina nereaguju.