Koprová omáčka s hovězím masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 798 kJ / 4 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,54 g |
Tuky | 205,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Moje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 21 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 23 hodinami
Veganský makovec
Přidáno 13. 8. 2025 10:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 41 minutami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 1 hodinou
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 1 hodinou
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 1 hodinou
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 1 hodinou
Loštický řízek
Slavista62 před 2 hodinami
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 3 hodinami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 3 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 9 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko polotučné,
máslo,
mouka bezlepková jizerka,
sůl,
ocet,
cukr,
kopr čerstvý,
maso hovězí,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
sůl
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt")
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he?
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)