Koprová omáčka s hovězím masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 798 kJ / 4 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,54 g |
Tuky | 205,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Moje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 14 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 14 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 24 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 25 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 26 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 32 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 46 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 1 hodinou
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 2 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko polotučné,
máslo,
mouka bezlepková jizerka,
sůl,
ocet,
cukr,
kopr čerstvý,
maso hovězí,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
sůl
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt")
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he?
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)