Koprová omáčka s hovězím masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 798 kJ / 4 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 373,54 g |
| Tuky | 205,74 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Moje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 9 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 10 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 11 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko polotučné,
máslo,
mouka bezlepková jizerka,
sůl,
ocet,
cukr,
kopr čerstvý,
maso hovězí,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
sůl
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt")
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he?
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)