Vepřové po bratislavsku
Lahodný pokrm s kořeny v tradiční slovenské kuchyni. Šťavnaté vepřové maso se peče dozlatova a podává se s houskovým knedlíkem nebo rýží. Typická je vyvážená chuť masa, koření a zeleniny, která dělá z tohoto jídla skutečný skvost.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 374 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,51 g |
Tuky | 188,12 g |
Vláknina | 19,42 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 110,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Moje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 47 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku,
maso po bratislavsku,
vepřová kýta po bratislavsku,
kýta po bratislavsku,
veprove maso po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřová pečeně po bratislavsku,
kotleta po bratislavsku,
po bratislavsku,
bratislavská vepřová pečeně,
bratislavská vepřová plec,
vepřová po bratislavsku,
bratislavský kotlet,
vepřové kostky po bratislavsku,
veprove pobratislavsku,
recepty z vepřového masa,
vepřová kýta po bratislavdku
Suroviny:
pečeně vepřová,
máslo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
cibule,
mrkev,
celer,
hrášek,
okurky sterilované,
mléko,
smetana na vaření,
citron,
sůl
Komentáře (14)