Moravský vrabec
Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať už ho podáváte se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek, cibule a kmín. Nejčastěji se podává s bramborovým nebo kynutým knedlíkem.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 957 kJ / 2 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,36 g |
Tuky | 219,88 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 37,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxp
Moje poznámka
Moravský vrabec
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxp
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 18 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
moravsky brabec,
vepřový vrabec - nejlepší recept,
vepřový vrabec,
vepřový vrabec recept,
moravští vrabci,
moravský brabec recept,
recept na moravského vrabce,
recept na moravské vrabce,
vrabci recept,
moravský brabec se špenátem recept,
moravský brabec video,
recepty moravský brabec,
pečení vrabci,
vepřový brabec se špenátem,
peceny moravsky brabec,
moravský vrabec se zelím,
moravské vrabce,
moravští brabci,
moravští vrabci recept,
recept na moravske brabce
Suroviny:
plecko vepřové,
bůček vepřový,
sádlo,
mouka hladká,
cibule,
česnek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (84)
Tady ale dávám bodík. Česká klasika, je česká klasika
A já tam opravdu ty vrabce vidím také