Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,28 g | 
| Tuky | 3,54 g | 
| Vláknina | 4,92 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,86 g | 
| Sůl | 4,60 g | 
| Sacharidy | 63,65 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
Moje poznámka
					
				
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pečené koleno na černém pivu, 
						
						
							koleno na černém pivu, 
						
						
							vepřové koleno na černém pivu, 
						
						
							pečené vepřové koleno na černém pivu, 
						
						
							vepřové koleno na pive, 
						
						
							nejlepší pečené vepřové koleno marinované, 
						
						
							marinovane veprove koleno, 
						
						
							pecene koleno na cernem pive, 
						
						
							pečené vepřové koleno na černém pivě, 
						
						
							marinované pečené vepřové koleno, 
						
						
							veprove koleno na cernem pive, 
						
						
							naložené vepřové koleno, 
						
						
							pečené koleno na pivu, 
						
						
							veprové koleno, 
						
						
							marinovane pečené koleno, 
						
						
							koleno na cernem pive, 
						
						
							pečene vepřove koleno na pivě, 
						
						
							marinované koleno, 
						
						
							pecené koleno na pivě, 
						
						
							koleno na pivu
						
					
						Suroviny:
						
							koleno vepřové, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pivo černé, 
						
						
							pivo černé, 
						
						
							cukr třtinový, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							kečup ostrý, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							česnek
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (41)
Tak jsem dala do pácu, a pác jsem trošku přisolila, v receptu sůl nemáš a sojovka a francouzská hořčice, jsou slané dost, ale pro sichr jsem sůl přidala i do pácu. Dala jsem to rovnou do pekáče, v kterém se to bude péct. Pivo sice černé, ale nic moc! Ani jsem nevěděla, že je tady na Slovensku,je tak malý sortiment černých piv!