Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lasagne s lososem

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Náročný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 363 kJ /
565 kcal
Bílkoviny10,55 g
Tuky43,70 g
Vláknina6,61 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy30,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibulku a přidáme lososa nakrájeného na kousky cca 1x1 cm (nebo i menší). Přidáme na plátky nakrájený česnek a zarestujeme. Krok 2: Poprášíme moukou a zarestujeme. Podlijeme smetanou, osolíme, opeříme a přidáme petrželku (já měla jen sušenou). Provaříme. Je li omáčka moc hustá, tak ji povolíme trochou vody. Krok 3: Na dno zapékací misky na lasagne dáme trochu omáčky, plátek lasagní, omáčku atd. Poslední vrstva je omáčka. Misku přikryjeme alobalem a dáme zapéct na 180°C na 30 minut. Krok 4: Pak odstraníme alobal, posypeme nastrouhaným sýrem a ještě asi 10 minut dopékáme. Podáváme s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Zveřejněno 25. 1. 2011

Poznámka autorky Paprika

Od nedělního oběda mi zbyla špička z losového filetu a co s ní? Pro 2 málo pro 1 moc, tak jsem dostala nápad a byla z toho moc dobrá večeře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lasagne s lososem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oOoz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lasagne s lososem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oOoz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Uvařeno. 👩‍🍳 Moc jsme si pochutnali. 😋 Díky… 😊

Papriko :-)děkuji za prima inspiraci:-p Místo lososa jsem použila pangase;-) Dávám bodíka a přidávám foto:-)

Luxusní recept, velké díky za inspiraci.Znám jako Lasagne con salmone:-p.Občas přidávám i špenát.

Moc pěkný recept. Po lososovi bych se "umlátila":-D, a ta jeho chuť:-p:-p. Určitě vyzkouším, dělávám sice s těstovinami, ale toto bude zase příjemná změna;-):-K

Také znám tuhle dobrotu z restaurace, dává si ji většinou dcera a protože to nikdy nemůže dojíst, tak je to na mně..:-p
+:yes::-p

krásne...:yes:

:-p:yes: mňam, to je krása:yes::-K

Papričko, to je nápad a krásná, lákavá fotka:yes:+10

chocolate 25. 1. 2011 14:43
Krásný recept:-K.

Výborný recept:yes::yes::-)

Papričko, super nápad a obojí se mi "válí" v mražáku ;-):-D:-p:yes:

Tématické fráze:
lasagne, lososové lasagne, lasaně s lososem, lazaně s lososem, lososové lazaně, lasagne podle pohlreicha, lasagne s lososem a spenatem, lasagne se špenátem a lososem, recepty s lososem, lazáně dle pohlreicha, losos recept, lososové lasaně, lasagne con salmone, lasagne recept, lasagne s lososem podle pohlreicha, lasagne s lososom, lasagne spenat losos, recept na lasagne se spagetkou, lazane s lososem na smetane, lasagne s lososem a sušenými rajčaty

Suroviny:
losos, cibule, česnek, olej olivový, mouka, smetana, sůl, pepř, petrželka zelená, těstoviny lasagne, sýr tvrdý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu