Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Dostali jste chuť na pořádnou porci vydatného hovězího masa? Kližka je to pravé. A bude i brzy na stole, když využijete tlakový hrnec. Dolaďte chuť špekem, pivem, klobáskou a rajským protlakem - bude to "Nebe v puse" !
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 271 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,46 g |
Tuky | 134,45 g |
Vláknina | 20,77 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 56,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqVO
Moje poznámka
Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqVO
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 18 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 19 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 22 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 23 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek v pivním těstíčku
Kattyy před 28 minutami
Cuketový perník
Janikmalik před 42 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Martina Weisova před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
veronika_straka před 2 hodinami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 2 hodinami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 4 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 10 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 11 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 12 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 12 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
pivo světlé,
vývar masový,
česnek,
olej,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)