Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Opláchnuté bezinky otrháme od třapin a prolisujeme na strojku na ovoce.
Krok 2: Odváženou šťávu smícháme s převařenou vodou, cukrem a kyselinou citronovou a za občasného promíchávání necháme stát v chladu do druhého dne.
Krok 3: V troše šťávy rozpustíme konzervační přípravek, pak ho rozmícháme ve veškeré šťávě.
Plníme do čistých sklenic nebo lahví, dobře uzavřeme a uložíme v chladnu a temnu.
Plníme do čistých sklenic nebo lahví, dobře uzavřeme a uložíme v chladnu a temnu.
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
Moje poznámka
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 52 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 hodinou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
konzervační přípravek dr. oetker,
bezinková šťáva,
konzervační přípravek dr oetker,
štáva ze zralých bezinek,
šťáva z rakytníku nevařená,
přípravek ke konzervovani,
konzervacni pripravek na ovocne stavy,
konzervační přípravek do šťávy,
bezinková marmeláda top recepty za lisované za studena,
přípravek na konzervování,
dr.oetker pomůcka ke konzervování,
stava z bezinek nevarena,
konzervační přípravek na štávu,
konzervacni pripravek na šťávy,
konzervování za studena,
konzervování rakytníku,
připravek na konzevovani,
pripravek na šťávu,
konzervační přípravek na ovoce,
dr. oetker- pomůcka na stavy
Suroviny:
voda,
cukr písek,
kyselina citronová,
Komentáře (3)