Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Telecí ossobuco je italský pokrm, původem z města Milán a jedná se o pravou delikatesu, která příjemně voní použitými bylinkami a maso se bude díky pomalému dušení krásně rozpadat. Ideální přílohou je jemná bramborová kaše.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| Tuky | 36,33 g |
| Vláknina | 55,08 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 57,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
Moje poznámka
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 43 minutami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veka domácí na chlebíčky
lena1403 před 8 minutami
Brambory na cibulce se zelím
lukadu před 26 minutami
Langoše z Maďarska
nomia před 39 minutami
Buchta Rafaelo
Thebes před 48 minutami
Domácí vánočka
JanaPav před 1 hodinou
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 1 hodinou
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 13 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 13 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 14 hodinami
Suroviny:
sůl mořská,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej olivový,
cibule,
česnek,
víno červené,
rozmarýn,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar hovězí,
mrkev,
celer,
rajče cherry,
rajče,
cukr,
kůra citronová,
máslo
Komentáře (5)