Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 622 kJ / 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,32 g |
Tuky | 16,46 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 87,00 g |
Postup přípravy
Rozmixujeme játra, přidáme 1 vejce, sůl, pepř, majoránku, česnek a strouhanku, abychom mohli tvarovat knedlíčky, které uvaříme v mírně osolené vodě.
Zveřejněno 17. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDVl
Moje poznámka
Kachní kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDVl
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 17 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 28 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
vývar,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
česnek,
pepř,
květ muškátový,
mrkev,
celer,
petržel,
petrželka,
máslo,
mouka,
játra,
pepř,
majoránka,
vejce,
strouhanka,
mouka hrubá,
vejce,
voda
Komentáře (3)