Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,71 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Moje poznámka
Kuřecí stehna na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y59
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 13 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 4 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 6 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty kuřecí maso stehna,
marináda na kuřecí maso,
recepty z kurecich stehen,
kuře na divoko recept babica,
kuřecí stehna-recepty,
babica kuře v jogurtu,
maso na černém pivu recepty,
pečený morák,
vuřty pečené v černém pivu,
recepty na pivu,
pečené kuřecí stehna s medem,
vaření a recepty kuřecí stehna s kostí,
kureci stehna pecena na pivu,
pečená kuřecí spodní stehna,
krutí stehna ala bažant,
kuřecí stehenní maso,
marináda s pivem,
uzená kuřecí stehna,
marinada z černého piva,
babicovy recepty z kuřecího masa
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
pivo černé,
rama culinesse,
marináda pepř & hořčice,
olej olivový,
jíška tmavá hotová
Komentáře (11)
To vymysleli Česi!
A my musíme držať hubu... a jesť halušky!
Je nutné zahusťovat?
Proč?
ale