Suroviny pro 9
9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 852 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 5,18 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBM4
Moje poznámka
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBM4
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 23 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno 8. 10. 2025 12:59:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 13 minutami
Slezské řízky
terkanaty před 30 minutami
Kokosové muffiny bez cukru
emi.potesilova před 42 minutami
Masové hašé
juannita před 56 minutami
Poctivá květáková polévka
Ketynna před 1 hodinou
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Lucie1001 před 1 hodinou
Bůčková roláda
beruna1 před 2 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Stepanka.M. před 2 hodinami
Americké okurky
Tonja před 3 hodinami
Výborné lasagne
muraia před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí vývar s nudlemi,
kuřecí vývar v papinaku,
jak dlouho vařit kureci vyvar,
aby se polévka nezakalila,
vývar z masoxu,
kuřecí vyvar,
jak dlouho vařit vývar,
vývar s nudlemi,
jak dlouho delat vyvar,
kučecí vývar,
jak dlouho táhnout kuřecí vyvar,
jak dlouho delat kureci vyvar,
jak dlouho vařit vývar v papináku,
kuřecí polévka v papiňáku,
kuřecí vývar z papiňáku,
jak dlouho varit kure v papinaku,
jak dlouho se vari vývar v papiňáku,
jak dlouho tahnout vyvar,
vyvar z kurecich hrbetu,
kuřecí vyvar z hrbetu
Suroviny:
hřbet kuřecí,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kapusta,
pórek,
bobkový list,
koření nové koření,
masox,
podravka,
máslo
Komentáře (26)
Jé, žížalko, to byl asi přenos myšlenek!
sirotek: krásný, čistý vývar.. skvělé