Vídeňský bramborový salát
Vídeňský bramborový salát není spojený majonézou, ale zalitý horkým vývarem a ochucený octem s hořčicí. Salát je díky kyselkavé chuti příjemně osvěžující a skvěle se hodí třeba jako lehká letní příloha k masu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 990 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,17 g |
Tuky | 29,35 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 142,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLmO
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLmO
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 11 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 13 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 1 hodinou
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 2 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 3 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 5 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 5 hodinami
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 7 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 8 hodinami
Suroviny:
brambory,
vývar hovězí,
cibule červená,
olej,
ocet jablečný,
hořčice,
pažitka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (16)
Od včerejška není sice krémovitý, ale zato ho budu za chvíli jíst s takřka tvrdým chlebem od předpředpředvčerejška