Vídeňský bramborový salát
Vídeňský bramborový salát není spojený majonézou, ale zalitý horkým vývarem a ochucený octem s hořčicí. Salát je díky kyselkavé chuti příjemně osvěžující a skvěle se hodí třeba jako lehká letní příloha k masu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 990 kJ / 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,17 g |
| Tuky | 29,35 g |
| Vláknina | 25,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 247 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 142,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLmO
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLmO
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 25 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 28 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 35 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
vývar hovězí,
cibule červená,
ocet jablečný,
olej,
hořčice,
pažitka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (14)
Od včerejška není sice krémovitý, ale zato ho budu za chvíli jíst s takřka tvrdým chlebem od předpředpředvčerejška