Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Pikantní cizrnová polévka po mexicku je ideální volbou pro milovníky ostrých a výrazných chutí. Kombinace cizrny, rajčat a voňavého koření vytváří sytou a lahodnou polévku, která vás zahřeje i zasytí. Skvělá jako lehký oběd nebo večeře s nádechem exotiky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 788 kJ / 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,27 g |
| Tuky | 55,05 g |
| Vláknina | 11,49 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 36,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Moje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 2 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
1.Ditouche před 16 minutami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 41 minutami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 3 hodinami
Míša řezy od maminky
Kratule před 4 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cizrna,
passata rajčatová,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
paprika sušená uzená,
chilli,
pepř mletý,
sůl,
olej,
petrželka zelená,
koriandr čerstvý
Komentáře (6)