Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Pikantní cizrnová polévka po mexicku je ideální volbou pro milovníky ostrých a výrazných chutí. Kombinace cizrny, rajčat a voňavého koření vytváří sytou a lahodnou polévku, která vás zahřeje i zasytí. Skvělá jako lehký oběd nebo večeře s nádechem exotiky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 788 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,27 g |
Tuky | 55,05 g |
Vláknina | 11,49 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 36,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Moje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 28 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 24 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 43 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cizrna,
passata rajčatová,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
paprika sušená uzená,
chilli,
pepř mletý,
sůl,
olej,
petrželka zelená,
koriandr čerstvý
Komentáře (6)