Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 857 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 337,83 g |
Tuky | 42,44 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 33,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí ve strakaté omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYX1
Moje poznámka
Kuřecí ve strakaté omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYX1
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 4 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 5 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 7 minutami
Cikánské cukroví
Annnn před 34 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 39 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 42 minutami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 1 hodinou
Bílá zelňačka
Sahula před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 1 hodinou
Tématické fráze:
strakatá omáčka,
kureci omacka,
kureci omacky,
drubezi platky v strakate omacce,
tymián citonový strakatý.,
kuřecí s omáčkou,
strakata omáčka recept,
kuřecí se strakatou omáčkou,
kuřecí prsa v strakaté omáčce,
"strakaté jídlo",
maso ve strakate omáčce,
strahatá omáčka,
omacka na kur. prsa,
recepty omačka varmuža,
omačka varmuža,
omáčky s drůbežím masem,
kuřeci v omačce,
kuřecí s omáčkou,
kuřecí omačka,
kureci na omacku
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová,
okurky sterilované,
kapie,
tymián,
ocet,
olej,
smetana na vaření
Komentáře (1)