Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 857 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 337,83 g |
Tuky | 42,44 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 33,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí ve strakaté omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYX1
Moje poznámka
Kuřecí ve strakaté omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYX1
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
strakatá omáčka,
kureci omacka,
kureci omacky,
drubezi platky v strakate omacce,
tymián citonový strakatý.,
kuřecí s omáčkou,
strakata omáčka recept,
kuřecí se strakatou omáčkou,
kuřecí prsa v strakaté omáčce,
"strakaté jídlo",
maso ve strakate omáčce,
strahatá omáčka,
omacka na kur. prsa,
recepty omačka varmuža,
omačka varmuža,
omáčky s drůbežím masem,
kuřeci v omačce,
kuřecí s omáčkou,
kuřecí omačka,
kureci na omacku
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová,
okurky sterilované,
kapie,
tymián,
ocet,
olej,
smetana na vaření
Komentáře (1)