Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,50 g |
| Tuky | 37,82 g |
| Vláknina | 0,03 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 544 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 5,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mixéru ušleháme všechny suroviny na směs a naložíme do něj řízky na 24 hodin. Pak smažíme na rozpáleném tuku.
Zveřejněno 28. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Moje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolky na slanině
magdalenka před 7 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 14 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 28 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 31 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 35 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 39 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 43 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 50 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 53 minutami
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 58 minutami
Tématické fráze:
výborný holandský řízek recept,
výborné měkké vepřové řízky,
vyborny rizek,
vyborne vepřove rizky,
řízky z krkovice,
obalovací směs na řízky,
výborný vepřový řízek,
krehke veprove rizky,
vybrny rizek,
super řízky,
vyborne kureci rizky,
výborná krkovice,
řízky,
výborné recepty z krkovičky,
řízek z krkovičky recept,
krkovice řízky,
výborné vepřové,
veprova krkovice rizek,
řízky z vepřové krkovice,
řízky krkovice
Suroviny:
vejce,
kečup sladký,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vegeta,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (5)