Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 44,27 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 48,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Moje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 9 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na čínu,
recepty na čínu,
recepty z čínského zelí,
vepřové nudličky,
čína z čínského zelí,
recept na vepřovou čínu,
vepřové maso s čínským zelím,
činské recepty,
recept na čínu z vepřových nudliček,
maso s čínským zelím,
kuřecí čína s čínským zelím,
čína z vepřového,
čína z vepřového masa,
pánev wok recepty,
cina recept,
čína z plecka,
cinske zeli-recepty,
kuřecí s čínským zelím,
čína s čínského zelí,
veprove nudlicky recept
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
kečup sladký,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
škrob kukuřičný,
zelí čínské,
sůl,
pepř,
koření čína
Komentáře (11)
kuřecího/vepřového/masa, sůl,hodně kmínu.Po změknutí masa přidám
velkou dávku nakrájeného čínského zelí a trochu vegety.Po pár minutách dušení je hotovo.Jako příloha-bramborový knedlík.