Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 44,27 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 48,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Moje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 10 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 11 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 12 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na čínu,
recepty na čínu,
recepty z čínského zelí,
vepřové nudličky,
čína z čínského zelí,
recept na vepřovou čínu,
vepřové maso s čínským zelím,
činské recepty,
recept na čínu z vepřových nudliček,
maso s čínským zelím,
kuřecí čína s čínským zelím,
čína z vepřového,
čína z vepřového masa,
pánev wok recepty,
cina recept,
čína z plecka,
cinske zeli-recepty,
kuřecí s čínským zelím,
čína s čínského zelí,
veprove nudlicky recept
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
kečup sladký,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
škrob kukuřičný,
zelí čínské,
sůl,
pepř,
koření čína
Komentáře (11)
kuřecího/vepřového/masa, sůl,hodně kmínu.Po změknutí masa přidám
velkou dávku nakrájeného čínského zelí a trochu vegety.Po pár minutách dušení je hotovo.Jako příloha-bramborový knedlík.