Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,36 g |
Tuky | 15,78 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 516 mg |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 17,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Moje poznámka
Treska na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM9
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
ryba na smetaně,
treska filet recept,
filety na smetane,
filet z tresky recept,
kuchařské recepty ryby,
recept na filet z tresky,
filet z tresky,
filety recepty,
treska filet,
recepty treska filet,
treska-recepty,
file z tresky recept,
ryby na smetaně,
aljašská treska zmražená recept,
filety v troube,
recept ryba na smetane,
recepty filety,
recept na mraženou mořskou tresku,
filet tresky obecné,
recepty na úpravu aljašské tresky
Suroviny:
treska,
petrželka,
smetana zakysaná,
krenex,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Tak kdopak od koho kopíruje??