Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,86 g |
| Tuky | 95,97 g |
| Vláknina | 39,80 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 8,44 g |
| Sůl | 20,97 g |
| Sacharidy | 741,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky ze slaného kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpzq
Moje poznámka
Housky ze slaného kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpzq
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 18 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 23 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 37 minutami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 43 minutami
Piškotový korpus
Michal19 před 2 hodinami
Masová paštika
Nanina před 3 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 12 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 14 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 14 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 15 hodinami
Tématické fráze:
housticky z kynuteho testa,
kynuté housky,
kynuté těsto,
pečení housek,
pečeme housky,
zelné housky,
kynuté slané těsto na šneky,
housky z bramborového těsta,
bramborové housky,
pečené housky,
kynuté domácí housky,
rohlíky z kynutého těsta,
velikonoční pečení se slaného těsta,
kynuté houstičky,
housky recept,
výborné kynuté houstičky,
kynutá těsta,
pecivo z kynuteho testa,
housky kynuté,
kynuté slané šneky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná,
cukr,
tuk,
vejce,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (16)