Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,67 g |
Tuky | 173,46 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 9 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Domácí třešňový sirup
Přidáno 7. 6. 2025 16:03
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 6 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 7 minutami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 57 minutami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
divozenka666 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Hana84 před 1 hodinou
Řecké tzatziky
Sefiragold před 1 hodinou
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 2 hodinami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 3 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...