Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 290 kJ / 1 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,20 g |
Tuky | 37,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,73 g |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68nQ
Moje poznámka
Kuřecí játra na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68nQ
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 54 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 4 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
játra na víně,
kuřecí játra,
kureci jatra na vine,
kureci jatra s ryzi,
drůbeží játra na víně,
recepty kureci jatra,
kuřecí játra čína,
výborné kuřecí játra recepty,
čína z kuřecích játer,
kureci jatra recepty,
kuřecí játra recept,
kuřecí játra na červeném víně,
játra s rýží,
krůtí játra na víně,
mražená kuřecí játra,
kuřecí játra na grilu,
kuřecí játra na prudko,
játra příprava,
příprava jater,
játra s rýží recept
Suroviny:
játra kuřecí,
směs zeleninová mražená,
olej,
víno červené,
koření čína,
omáčka worcesterová
Komentáře (5)