Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra z laně na víně a zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

29. 10. 2017 11:51

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 111 kJ / 4 329 kcal
Bílkoviny216,94 g
Tuky327,51 g
Vláknina24,05 g
Cholesterol 3,51 g
Sodík 5,22 g
Sůl13,50 g
Sacharidy89,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

1. 11. 2017 22:01

radiator: četla jsem tuto diskuzi a nic mi do toho není, nicméně si myslím, že úprava receptu z postu moderátora by měla být v tom smyslu, že zajistí aby odpovídal pravidlům, upraví pravopis, rozdělí recept do kroků například, pokud to není dodrženo, změní třeba zařazení receptu v rámci kategorií, ale určitě by neměl zasahovat do receptu v tom smyslu, že by upravoval recept jako takový, byť by se to týkalo jen doporučené přílohy. K takovým úpravám se může vyjádřit v rámci doporučení v komentářích jako každý jiný čtenář.

radiator radiator

31. 10. 2017 17:10

Ohledně opravy receptu jsem Vám poslala SZ s omluvou, že jsem si dovolila udělat nějaké malé kosmetické opravy.
Nicméně nechápu, proč by měl být někdo barbar, když dá jako přílohu k vašemu receptu také těstoviny. Těstoviny se přeci dávají k omáčkám, např. ke guláši, rajské omáčce apod. Nehledě k tomu, že jejich příprava je kratší, než u knedlíků nebo brambor.

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:59

cathleen: dobře

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:44

cathleen: promin

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 10. 2017 17:19

Maryla337: dobře. Znovu opakuji, že já ti do receptu nijak nezasáhla, pouze jsem tě v komentáři poprosila o upravení postupu.

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:17

cathleen: už jem to opravila jak to má být ke zveřině testoviny to m uže dát barbar ne kuchar

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 10. 2017 17:16

Maryla337: neupravovala jsem, ani nepřepisovala. Vydrž, určitě se ti k tomu někdo vyjádří ;-)

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:11

cathleen: nevím kdo m i přepsal postup a kdo tam přidal těstovyny kdo to kdy viděl k jartrům testoviny ještě k tomu ke zveřině kde to opravim kde to najdu abych to oprav ila je to muj recept vymyšlený nikde neopsaný

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:09

cathleen: bez testovin je to divočina kde to opravim

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 10. 2017 17:05

Maryla337: omáčku nebo šťávu nikde nezmiňuji, nerozumím...:-O

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:05

cathleen: je to muj vlastní recept není od nikud opsaný

Maryla337 Maryla337

29. 10. 2017 17:04

cathleen: o není jatrova omáčka .... to je na štavu :-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jatra z lane jatra z divočiny uprava jater z divociny srdce z laně laní játra recept mrazena játra diskuze recept na laní játra srdce z lane na smetaně rajska omacka z lane recept na jatra z lane příprava jater z divočiny játra z divočiny recept priprava jatra lane jatra s lane divočina srdce z laně recepty z laní jater recept na srnčí na víně jazra z divočony recepty srdce z laně recepty jak pripravit jatra z divociny

Suroviny: játra, cibule, špek, víno červené, směs zeleninová pod svíčkovou, máslo, vývar hovězí, jíška, koření na divočinu, kmín celý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Játra z laně na víně a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DOXY