Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Moje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 6 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 9 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 18 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 21 minutami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 1 hodinou
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 4 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 10 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
cesnekova tinktura,
propolys,
česneková tinktura recept,
příprava propolisu,
jitrocelový sirup recept,
česneková tinktura výroba,
domácí česneková tinktura,
cibulova tinktura,
česneková tinktura navod,
výroba česnekové tinktury,
propolis priprava,
propolis v lihu,
jak se dělá propolis,
domácí tinktury,
jitrocelová tinktura,
domácí výroba tinktury,
domácí tinktura,
jak se dela tinktura,
jak užívat propolisovou tinkturu,
domácí propolis
Komentáře (21)
Název všelék je dost zavádějící
Když jsme byli v osmdesátých letech v Rusku,tak nám tam nalili aby nám lépe chutnalo,vodku,ve které byly vylouhované čerstvé feferonky.To byla síla.
julius.hrabos@centrum.sk
Maris,klidně bych to nechala na září,ale to bohužel nebudu mít propolys ani slivovici.Proto jsem to raději udělala hned.Slivovice by byla určitě vypitá.
Nemyslím, že by tento prostředek patřil sem do receptů. Nechci vyvolávat paniku, ale pak bych zde mohla dát kapky do očí jak je dělám ze světlíku a kozlíku lékařského a to neudělám!!!