Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 844 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,46 g |
Tuky | 21,93 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmxM
Moje poznámka
Zapékané rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmxM
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 10 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 5 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 5 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 6 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 7 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 10 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 10 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 10 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečené rybí filé,
rybí filé zapečené,
zapečené rybí filé recepty,
zapečene filé,
filé,
zápékané ryby,
zapekane filety,
zapékaný pangasius,
žralok recepty,
zapecene rybi file recept,
rybí filé,
rybí filé recepty,
zapečený file,
zapečený žralok,
rybí filé recept,
zapečné rybí filé,
filé ve vajíčku,
filé ze žraloka,
žralok modrý recept,
recepty z rybího filé
Suroviny:
filet rybí,
žampióny,
cibule,
vejce,
sýr nastrouhaný,
protlak rajčatový,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
pažitka,
olej
Komentáře (1)