Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 856 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 35,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Moje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 35 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 45 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
lehké předkrmy,
brynza,
cuketové halušky s brynzou,
kuřecí brynza cuketa,
brynzové platky,
zapečené cukety s brynzou,
zapečená cuketa s brynzou,
cuketové recepty,
cuketove buchty,
cuketové předkrmy,
lehke langoše,
lehké předkrmy recepty,
cuketa recepty s brinzou,
recepty předkrmy s brynzou,
jak krájet cuketové plátky,
recepty s brynzou,
jak krajet platky cukety,
cuketové langoše,
cuketa s bryndzou,
cuketové toasty
Suroviny:
cuketa,
brynza,
smetana sladká,
pažitka
Komentáře (9)
já bych možná místo cukety volila salátovou okurku, přijde mě chuťově taková nějaká výraznější oproti mdlé cuketě
ale je to jen můj názor, recept se mi velm líbí, určitě vyzkouším
Veľmi príjemný recept!