Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s mandlemi

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Juana Juana

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 792 kJ /
667 kcal
Bílkoviny17,50 g
Tuky56,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy20,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce pangase osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Pokapeme trochou olivového oleje, zalijeme smetanou a dáme péct na 200 stupňů. Krok 2: Po patnácti minutách posypeme každou porci madlemi a sušenou nebo čerstvou petrželkou a dáme znovu zapéct na dalších přibližně deset minut. Podáváme s brambory a se zeleninou, například s fazolkami nebo se špenátem.

Zveřejněno 20. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xnB3

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xnB3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Eli:-)fotečka jak malovaná,jen si nabídnout:-p;-).Kombinace ryba-smetana je u nás blízká jen mě a dvojčatům,tudíž se budu jen kochat;-(,ale to nevadí,tvá fotečka mi vše vynahradí;-):-p.

Krásné, ale já ten špenát, fakt nepozřu.Bez špenátu s erteplama jdu do toho.;-);-);-)

Oceňuji tento recept:-p, anžto - kombinaci bílého rybího masa a smetánky máme rádi, mandličky jsou vítaným zpestřením, petrželka je u nás na denním jídelníčku a inspirativní příloha - listový špenát, česnek a dušená rýže nemá chybu!!
Přiznávám se k použití rybího filé místo pangase (a lehkému zahuštění smetany lžičkou solamylu), ale nepokládám to za chuťově příliš velkou změnu, proto posílám bodík (a fotečky...:-p ).

Tématické fráze:
pangas recepty, pangas, recepty pangas, pangasius s mandlemi, recept pangas, ryba s mandlemi, recepty ryby pangas, pangas recept, ryba pangas, pangas vařený, pangasius recept, pangas s mandlemi na smetaně, vareni-pangas, vařený pangas, pangas-recepty, ryba z mandlemi, ryba na smetaně s mandlemi, zapečený pangasius s mandlemi, listový špenát s mandlemi, recepty pangasius a mandle

Suroviny:
pangasius, olej olivový, smetana, mandle plátkové, pepř, sůl, petrželka zelená

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu