Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 339 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,65 g |
Tuky | 38,06 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 551,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Moje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Nejnovější recepty
Třešňový džem s rumem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové carpaccio
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové košíčky
Přidáno před 13 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 13 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 23 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 11 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 11 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 12 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 12 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 13 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 13 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 13 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb pro začátečníky,
chleba z kvásku,
hrnkový chléb,
hrnkový chleba,
kváskový chléb podle dity p.,
chléb z kvásku,
celožitný chléb,
domácí kváskový chléb,
pečeme z kvásku,
chleba s kváskem,
recept na chleba s kvaskem,
jak se peče kváskový chléb,
žitný chléb s kvasnicemi,
celožitný chléb recept,
kváskový chléb v domácí pekárně,
recept na chleba z kvásků,
nejlepší recept na bezlepkový chleba,
chleb s kvaskem,
domacichleb,
domácí chleba hrnkovy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
vločky ovesné,
Komentáře (11)
Chlebík, který je kynutý POUZE kváskem, přece může být nazván celokváskovým
S tímhle názvem plně souhlasím