Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 550 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 201,30 g |
| Tuky | 104,40 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli si oloupeme, nakrájíme na kousky a osmažíme do sklovata, pak přidáme osolené, opepřené a nakrájené maso a smažíme. Asi za 5 minut podlijeme vodou a přidáme zelí, dusíme do měkka.
Krok 2: Pak podle chuti dokořeníme a přidáme smetanu, do které dáme 2 lžíce hladké mouky a promícháme, kdyby se vám to zdálo husté, tak přilijte mléko (záleží na množství, ve kterém to děláte).
Krok 3: Provaříme a podáváme s houskovém knedlíkem.
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ8Q
Moje poznámka
Segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ8Q
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 26 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 23 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
vereni.cz,
segos gulas,
veření,
segoš z trouby,
kuřecí segoš,
maso na segos,
recepty na veření,
veření a recepty,
kapustovo mrkvové zelí,
delikatesní segedínský guláš,
super segos,
vereni bez masa,
segos postup,
recept a postup na segos,
segoš bez masa,
segedin recept krkovice,
segoš z mletého masa,
segos.cz
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí,
olej,
cibule,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
mouka hladká
Komentáře (12)
Bod je snad samozřejmý.