Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 461 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 263,98 g |
Tuky | 12,17 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 76,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky pikant s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQwv
Moje poznámka
Krůtí kostky pikant s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQwv
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 1 hodinou
Znojemská omáčka
Komtesina před 8 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 9 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 9 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 10 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 10 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 10 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 10 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí kostky pikantní recept,
krůtí maso s hráškem,
krůtí na hrášku,
krutí j,
krůtí maso na hrasku,
recept na krůtí maso,
pikantní krůtí kostky,
kruti kosky,
krůtí s hráškem,
krůtí na paprice s hraskem,
kruti prsa s hraskem,
kostky z krůtího masa,
krůtí maso s hrkáškem,
cena kosky masla,
krůtí kostky s hráškem a mrkví,
tandoori masala krůtí maso recepty,
krutí kostky s mrkví a hráškem,
pikantní krutí maso,
krutí maso podle olivera,
krutí kousky podle oliver
Suroviny:
maso krůtí,
hrášek mražený,
cibule,
koření tandoori masalo,
koření smoked chilli,
rama cremefine,
jíška světlá instantní,
olej,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (10)
To druhé koření - je něco na způsob upravených sušených chilli paprik za horka jakoby uzením - Olivier je používá dost často. Jestli je u nás kk dostání nevím, ale našla jsem na netu velmi dobrou variantu - rozpustit uzenou papriku v trošce velmi horké vody a přidat co nejostřejší chilli - prý se to dost podobá originálu, já s tím ale zkušenost nemám.
Možná že Otto poradí líp