Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové muffinky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Suroviny

Porce: 24 kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 276 kJ /
1 261 kcal
Bílkoviny71,98 g
Tuky35,79 g
Vláknina9,45 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,89 g
Sacharidy158,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme vejce, bílý jogurt a vše promícháme. Podle potřeby dolijeme trochou vody nebo mléka. Krok 2: Ostatní ingredience nakrájíme na malé kousky, nať a bylinky nasekáme, mrkev nastrouháme a vše smícháme dohromady s těstem. Podle potřeby dochutíme. Krok 3: Směs vložíme do formiček nebo papírových košíčků a pečeme v předehřáté troubě dozlatova; použijeme špejli pro kontrolu, zda jsou muffiny upečené i uvnitř. Krok 4: Hodí se k snídani (4 kousky), svačince (3 kousky) nebo jako zdravější občerstvení pro návštěvu, na párty nebo k vínu.

Zveřejněno 17. 11. 2010

Poznámka autora Institut…

Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim

Hodnoty (pro 1 kus):

Energetická hodnota: 227 kJ

Bílkoviny: 3,5 g

Sacharidy: 7,2 g

Tuky: 1,25 g

Autorem je Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® Brno (www.komplimentinstitut.cz), který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové muffinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQPW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové muffinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQPW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem je pekla a vubec se nepovedly. :-( Nevim, kde se stala chyba.:-//

Pekla jsem tyhle muffiny a :yes: Přidávám foto a bodík:yes: Udělala jsem jen tu změnu, že místo jarní cibulky, natí a bylinek jsem dala pórek. Jsou taky bez provensálského koření, neměla jsem ho k dispozici, sýr byl eidam a mouka grahamová.

Jeje, tohle mi nějak uniklo, díky cameiro za připomenutí;-)

jejda,to musím vyzkoušet..zrovna sundávám pár kil nabraných při psaní diplomky..a nedávno jsem si koupila nové košíčky na muffinky:-)

vypadají výborně...:yes:

:-O mi taky!!:yes:

Tak to se mi moooc líííbíí:yes::yes::yes:

Takové mufinky se mi vážně líbí a to nedržím žádnou dietu. Prima a dávám 2.bod:yes:

Tématické fráze:
zeleninové mufiny, zeleninové mafiny, zeleninové recepty, dietní muffiny, zeleninové mufinky, mufiny zeleninove, zeleninovémufinky, dietní zeleninové muffiny, zeleninové občerstvení, zeleninovy mufin, cottage maffiny, zeleninovy mafiny, zeleninové maffiny, mafíny z cottage, zeleninové mufliny, recepty na pečení zeleninové muffinů, mafiny zeleninové, slané zeleninové muffiny, celozrnné zeleninové mufiny, recepty energeticka hodnota

Suroviny:
mouka celozrnná, sýr balkánský, šunka kuřecí, mrkev, nať petrželová, cibulka jarní, koření provensálské, jogurt bílý, vejce, prášek do pečiva

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu