Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Moje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 3 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 23 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 26 minutami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 29 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 2 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 3 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 5 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 6 hodinami
Tématické fráze:
opekani lososa,
konzervovaný losos,
losos konzervovaný,
lososové filety,
losos recepty,
losos preliv recept,
preliv na lososa,
jak dlouho opekat lososa,
recepty z lososa bez mouky,
filety z lososa recept,
losos a saturajka,
postup opékání lososa,
losos opékání kuze,
losos doba,
opékání lososa s kůží,
losos a saturejka,
losos a saturjenka,
přeliv na losos recepty s jablky,
konzervovaný losos v oleji,
jak opekat lososa
Suroviny:
losos,
mouka,
saturejka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
okurky sterilované,
kapie,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
lák z okurek
Komentáře (5)
Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost