Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 815 kJ / 3 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,03 g |
Tuky | 190,32 g |
Vláknina | 71,38 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 10,67 g |
Sůl | 26,43 g |
Sacharidy | 285,33 g |
Postup přípravy
Poté přidáme tymián, osolíme, opepříme a přidáme spařená, oloupaná a drobně nakrájená rajčata. Pomalu dusíme pod pokličkou ještě nejméně 45 minut. Na posledních 10 minut odstraníme pokličku a necháme vypařit všechnu nadbytečnou tekutinu. Směs dosolíme a dopepříme. Krok 3: Nízký pekáč vytřeme máslem, přeneseme na něj vyválený plát těsta a upravíme do požadovaného tvaru. Naneseme cibulovou směs a uhladíme ji. Povrch poklademe ančovičkami, které jsme opláchnutím zbavili přebytečné soli, olivami a pokropíme olejem.
Pečeme v troubě vyhřáté na 220°C 25-30 minut.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálský cibulový koláč Pissaladiere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY1k
Moje poznámka
Provensálský cibulový koláč Pissaladiere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY1k
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 43 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
cibulový koláč,
pissaladiere- francouzský cibulový koláč,
pravý francouzský cibulový koláč,
provencálský kolac,
cibulový koláč s ančovičkami,
cibulovi kolac,
recepty z provensálské kuchyně,
provensálská kuchyně,
cibulový koláč recept,
koláč s ančovičkami,
francouzský cibuloví koláč,
francouzský cibulový koláč,
cibulové koláče,
francouzský cibulový koláč s ančovičkami,
pissaladiere- francouzský cibulový koláče,
slané cibulové koláčky s olivami,
francouzský koláč s ančovičkami,
cibulový koláč olivový olej,
cibulový koláč s ančovičkami a olivami,
krevetovy kolac
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
cibule,
rajče,
ančovičky v oleji,
olivy černé,
česnek,
tymián čerstvý,
pepř,
sůl,
olej olivový,
máslo,
olej olivový
Komentáře (6)