Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 790 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Moje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 7 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 7 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 1 hodinou
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 1 hodinou
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 3 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 4 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 5 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 6 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 7 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 7 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 8 hodinami
Tématické fráze:
plátky na hořčici,
tymián recept,
tymian recepty,
kuřecí maso na hořčici s mrkví,
vepřové plátky na mrkvi se smtanou,
veprove platky na kremske hortici,
vepřové v mrkvi,
vepřové plátky na hořčici,
plátek na na hořčici,
plátky v hořčici,
vepřové maso v mrkvi s horcici a tymianem,
veprove platky na mrkvi a šlehačkou,
veprovy platek na hořčici,
masové plátky v kremžské hořčici na cibuli,
maso s mrkví a hořčicí,
vepřové plátky na hořčici se šlehačkou,
vepřový plátek na kremžské hořčici,
vepřové plátky na mrkvi a cibuli,
maso na hořčici a mrkvi,
mrkev na tymiánu
Suroviny:
kýta vepřová,
mrkev,
cibule,
sůl,
hořčice kremžská,
tymián,
masox,
smetana zakysaná
Komentáře (10)
Colombo, omáčka opravdu nepotřebovala vůbec zahustit, mrkev a cibule po rozmixování udělaly své
Bibi, trochu podobné to bylo, to máš pravdu, ale s takovou zvláštní chutí té kremžské hořčice...