Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 421 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,83 g |
| Tuky | 11,10 g |
| Vláknina | 16,47 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 93,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové odřezky a kosti vložíme do studené vody společně s cibulí, česnekem a kořením, přivedeme k varu a na mírném plameni pod pokličkou vaříme.
Krok 2: Mezitím si do větší mísy vytlačíme obsah střívka "tataráčku", přidáme všechny ostatní suroviny a promícháme (já rukou) hmotu na knedlíčky. Dle potřeby zahustíme polohr. moukou a necháme chvilku odpočinout. Když se nám vše vaří, nakrájíme na drobné kostičky mrkev a vytvarujeme si knedlíčky zhruba o velikosti menšího pinpongového míčku.
Krok 3: Až jsou odřezky masa měkké, vše přecedíme, do vývaru přidáme kostku masoxu(kdo nechce,nedá), nakrájenou mrkev, necháme 5 minut vařit a začneme zavařovat utvořené knedlíčky, které necháme 7 minut na mírném plameni provařovat.
Krok 4: Jako zavářku můžeme použít nudle, rýži nebo jen tak s knedlíčky.
Zveřejněno 26. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový vývar s "tataráčkovými" knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V3j
Moje poznámka
Vepřový vývar s "tataráčkovými" knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V3j
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 18 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 39 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 41 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
veprovy vyvar,
přesolené mleté maso,
přesolené karbanátky,
vepřový vývar recept,
omáčky z vepřového presolene jak upravit,
jak upravit přesolené jídlo,
jak na přesolené karbanátky,
jak využít vepřový vývar,
jak na přesolené mleté maso,
tataraček z kauflandu,
dobrý vepřový vývar,
tataráček ve střívku,
vepřový vývar s krupicovym knedliky,
jak upravit přesolené na jídlo,
pravý veprovyvývar,
pravý vepřový vývar,
jak zužitkovat vepřový vývar,
jak použít vepřový vývar,
veprovy jazyk po asijsku,
přesoléný vývar recept
Suroviny:
maso vepřové,
kosti vepřové,
cibule,
česnek,
pepř,
bobkový list,
mrkev,
masox,
libeček,
celer,
buřtík tataráčku,
cibule,
vejce,
rýže,
strouhanka,
bylinky zelené,
mouka polohrubá
Komentáře (8)
Špagetko-původně jsem to chtěla také zamíchat s mletým masem,ale udělala jsem změnu a dalo se to