Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový vývar s "tataráčkovými" knedlíčky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 6. 2011 23:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 421 kJ / 579 kcal
Bílkoviny21,83 g
Tuky11,10 g
Vláknina16,47 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy93,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koupila jsem v Kauflandu "tataráček", že to bude nějaká dobrá mňamka na topinky:-( joj, to teda nebyla! Je to obyčejné mleté maso a dost přesolené. Nezbylo mně nic jiného, než to trošku upravit a alespoň takto zužitkovat. Knedlíčky jsou príma a hodily by se i k rajské nebo jiné omáčce:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

28. 6. 2011 13:41

Knedlíčky vypadají moc dobře:-p:-p:yes:+9

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 6. 2011 10:49

:-))Děkuji za komentáře a bodíky:-K
Špagetko-původně jsem to chtěla také zamíchat s mletým masem,ale udělala jsem změnu a dalo se to;-):-))

Pajaja

27. 6. 2011 10:14

:-p:yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 6. 2011 09:29

:-p:yes:

spagetka spagetka

27. 6. 2011 09:07

Aničko, nejsi sama, kdo se tímto "skvělým tataráčkem" napálil. Udělala jsem z toho něco jako karbanátky. Ale přišlas na bezva nápad :yes::yes:

Bibinka Bibinka

27. 6. 2011 09:03

Aničko, člověk míní a některé věci mění, ale tady si zaměnila dobře a všechno se dá využít a většinou ku prospěchu, jak vidíš sama-bezva a tak vznikají dobré věci. Máš 5.bod:yes:

Suvicka Suvicka

27. 6. 2011 06:50

+3 :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: veprovy vyvar přesolené mleté maso přesolené karbanátky vepřový vývar recept omáčky z vepřového presolene jak upravit jak upravit přesolené jídlo jak na přesolené karbanátky jak využít vepřový vývar jak na přesolené mleté maso tataraček z kauflandu dobrý vepřový vývar tataráček ve střívku vepřový vývar s krupicovym knedliky jak upravit přesolené na jídlo pravý veprovyvývar pravý vepřový vývar jak zužitkovat vepřový vývar jak použít vepřový vývar veprovy jazyk po asijsku přesoléný vývar recept

Suroviny: maso vepřové, kosti vepřové, cibule, česnek, pepř, bobkový list, mrkev, masox, libeček, celer, buřtík tataráčku, cibule, vejce, rýže, strouhanka, bylinky zelené, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Vepřový vývar s "tataráčkovými" knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1V3j