Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 535 kJ / 2 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 510,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler.
Krok 2: Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Moje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
minitka111 před 18 minutami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 58 minutami
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 1 hodinou
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 1 hodinou
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 2 hodinami
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
Glapet před 2 hodinami
Tématické fráze:
zavařená cuketa,
zavařená rajčata,
zavařená zelenina,
zavařene cibulky,
zavařené feferóny,
zavarena zeleninova smes,
zavarene feferonky,
zavařená cibulka,
cuketa zavarena,
zavařená čalamáda,
recept na zavařené feferonky,
zavařená zelenina pod maso,
zavařená masová směs,
zavařená zelená rajčata,
zeleninová směs zavařená,
zavařování cibulek,
rajčata zavařená,
cuketa zavařování,
zavarane baranie rohy,
zavarene rajcata
Suroviny:
beraní rohy,
feferonka,
cibule,
okurka čerstvá,
květák,
žampióny,
mrkev,
celer,
voda,
deko,
cukr,
ocet
Komentáře (11)