Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

petram petram

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 928 kJ /
700 kcal
Bílkoviny30,73 g
Tuky52,52 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy23,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev nastrouháme najemno, cibuli nadrobno nasekáme. Přidáme tvaroh, majonézu a kari koření a vymícháme v hladkou pomazánku. Dochutíme solí a pepřem.

Zveřejněno 22. 3. 2012

Poznámka autorky petram

Podobný recept jsem kdysi našla na internetu (www.prozeny.cz), vyzkoušela, upravila dle naší chuti a od té doby se u nás pomazánka zabydlela.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mGz0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mGz0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

No, taky jsem se chtěla zeptat na ten jogurt. Ne teda, že bychom neměli majonézu rádi, ale přece jen ten jogurt je zdravější;-) Ačkoliv po tom, co jsem dnes slyšela v rádiu, kolik neprošlo BIO výrobků kontrolami:-/, už nevím, co vlastně jíst..:-S

Také dělávám a kari mě též nikdy nenapadlo přidat:-O:-8Príma nápad na fajn přechucení dobré pomazánky:-p:yes::yes:

To je pěkný recept, mrkvovou pomazánku mám ráda, ale ještě mě nenapadlo dát do ní kari. Určitě vyzkouším! Děkuju za tip :yes:

To by mně asi chutnalo, kari já můžu:-p:yes:

Dělám podobně, ale bez majonézy (tu nejíme moc), ale možná by se hodila ta odlehčená jogurtová. Jinak :-p:yes:

Tématické fráze:
mrkvova pomazanka s kari, kari pomazánka, kari mrkvova pomazánka, mrkváč, mrkvová pomazánka, mrkvac recept, pomazánka s kari, mrkvová pomazánka kari, mrkvová pomazánky s kari, kari-mrkvová pomazánka, cuketova pomazanka s kari, mrkvová kari pomazánka, recept mrkvac, mrkviva pomazanka s kari, mrkvova pomazanka s curry, kari mrkvova natierka, mrkvová pomazánka s kari kořením, nejlepší recepty z mrkve-kari, karimrkvová pomazánka, mrkvova pomazanka curry

Suroviny:
mrkev, cibule, tvaroh, majonéza, koření kari, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu