Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 068 kJ / 1 211 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 67,95 g | 
| Tuky | 89,55 g | 
| Vláknina | 7,50 g | 
| Cholesterol | 257 mg | 
| Sodík | 2,97 g | 
| Sůl | 6,90 g | 
| Sacharidy | 29,60 g | 
Postup přípravy
Příloha: jak chcete, ale stačí jen tak s chlebem, nebo topinkou… a je dobré udělat si dost omáčky...
Zveřejněno 17. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnNV
Moje poznámka
					 
				
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnNV
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 12 minutami
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 30 minutami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 2 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 5 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 5 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 6 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 8 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 8 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fazole s celerem, 
						
						
							uzené s fazolí, 
						
						
							uzený bůček na fazolích, 
						
						
							uzený bůček na fazolích, 
						
						
							uzene file s, 
						
						
							filé v hořčicové omáčce, 
						
						
							v hořčicové omáčce, 
						
						
							uzený bůček s celerem, 
						
						
							neco dobreho z fazoli, 
						
						
							fazole z celerem, 
						
						
							uzene a fazole, 
						
						
							fazola ma se namocit nez se bude varit, 
						
						
							omacka na uzena zebra, 
						
						
							uzené ve fazolích
						
					
						Suroviny:
						
							bůček uzený, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							fazole červené, 
						
						
							celer, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							smetana
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (22)
moc povedené
Smetanu nevařit, sama se prohřeje.