Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Moje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 1 minutou
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 28 minutami
Milčiny macešky
Lenka95 před 55 minutami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 59 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 1 hodinou
Café latte
nadihacek před 1 hodinou
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 1 hodinou
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 2 hodinami
Krevety s chilli omáčkou
Darwin před 2 hodinami
Tématické fráze:
antonia mačingová recepty,
antonie mačingová recepty,
recepty mačingova,
mačingová recepty,
macingova borsc,
borsc macingova,
zeleninový boršč s červenou řepou,
recepty antonie mačingová,
mačingová recepty boršč,
mačingová recept boršč,
zhubněte jednou provždy recepty,
zeleninový boršč z červené řepy,
recepty antonia mačingová,
mančingová,
mačingová recepty - bořšč,
boršč podle mačingové,
zeleninový borč,
mančingová kniha zhubněte jednou provždy,
antonia mačingova- recepty,
antonie mačingová boršč
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
paprika čerstvá zelená,
řepa červená,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
česnek,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený
Komentáře (13)
Jani, jakou to má výslednou chuď