Suroviny
Porce: ~8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 855 kJ / 4 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,91 g |
Tuky | 365,22 g |
Vláknina | 32,09 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 9,82 g |
Sacharidy | 103,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Moje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 16 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 53 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 4 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
konzervace leča,
bůček na leču,
lečo konzervace,
lečo konzervace,
bůček s léčem,
lečo recept,
konzervace paprik,
konzervace pálivých papriček,
babica leco,
recepty s buckem,
lečo pečené s bůčkem,
bucek v lecu,
recepty s s bůčkem,
pecene vepřové ocasky,
recept na leco,
lečo, konzervace,
rajčata s bučkem,
bucek peceny na lecu,
veprovy bucek na lecu,
peceny bucek v zeleninovem lecu
Suroviny:
bůček,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
cibule s natí,
sádlo,
vejce,
vegeta,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
kmín celý,
pepř,
čubrica,
Komentáře (5)