Suroviny
Porce: ~8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 855 kJ / 4 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,91 g |
Tuky | 365,22 g |
Vláknina | 32,09 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 9,82 g |
Sacharidy | 103,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Moje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 1 hodinou
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 2 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 2 hodinami
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 58 minutami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 1 hodinou
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 2 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 5 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 5 hodinami
Tématické fráze:
konzervace leča,
bůček na leču,
lečo konzervace,
lečo konzervace,
bůček s léčem,
lečo recept,
konzervace paprik,
konzervace pálivých papriček,
babica leco,
recepty s buckem,
lečo pečené s bůčkem,
bucek v lecu,
recepty s s bůčkem,
pecene vepřové ocasky,
recept na leco,
lečo, konzervace,
rajčata s bučkem,
bucek peceny na lecu,
veprovy bucek na lecu,
peceny bucek v zeleninovem lecu
Suroviny:
bůček,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
cibule s natí,
sádlo,
vejce,
vegeta,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
kmín celý,
pepř,
čubrica,
Komentáře (5)