Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 169 kJ / 2 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,80 g |
| Tuky | 117,64 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 3,73 g |
| Sůl | 8,96 g |
| Sacharidy | 89,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté a osušené maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, posypeme křenem, osolíme a opepříme. Formu na srnčí hřbet potřeme olejem a vyložíme ji plátky masa.
Krok 2: V misce rozkvedláme mléko s vejci a hrubou moukou. Přidáme kapie a okurky, nakrájené na kostičky. Vmícháme nastrouhanou nivu (hermelín nebo jiný sýr) a lžíci oleje. Ochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Směs dáme do formy, vyložené řízky. Pečeme ve vyhřáté troubě po dobu cca 45 minut na 170°°C.
Krok 4: Po upečení vyklopíme na mísu, nakrájíme jako roládu, posypeme bylinkami a podáváme s oblohou z čerstvé zeleniny. Podáváme se šťouchaným cibulkovým bramborem.
Zveřejněno 14. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová mramorovaná pečínka z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O66g
Moje poznámka
Vepřová mramorovaná pečínka z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O66g
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Tématické fráze:
mramorovane maso,
maso po studenu,
vepřové maso na studeno,
vepřové s nádivkou,
pečené maso po studenu,
vepřová pečeně na studeno,
vepřová pečeně za studena,
vepřové maso za studena,
vepřová pečeně po studenu,
vepřová pečeně v celku recept,
vepřové kostky pečená ve formě,
vepřové kostičky ve formě,
vepřové po studenu,
recepty mramorovane maso,
mlete veprove do formy,
veprove pecene ve formě,
formy na vepřovou pečeni,
vepřové maso po studenu,
maso s nádivkou,
veprova rolada pecena ve forme
Suroviny:
maso vepřové z kýty,
mléko,
vejce,
mouka hrubá,
kapie,
okurky sterilované,
strouhaná niva,
olej,
sůl,
pepř,
petrželka,
pažitka,
tymián čerstvý,
křen
Komentáře (15)