Bedly na kmíně
Nosíte v létě z lesa košíky velkých bedel? Jednodušší recept než ten s jejich úpravou na kmíně snad neexistuje. Přirozenou houbovou chuť podtrhne opečení bedel na sádle a vůně kmínu. S krajíčkem chleba bude požitek z jídla dokonalý.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly na kmíně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KK7
Moje poznámka
Bedly na kmíně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KK7
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 24 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 46 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bedla na kmine,
bedly na kmíne,
bedle na kmíně,
bedla recepty,
smažené bedle na kmíně,
recepty z bedel,
recept na bedly,
recept bedle na kmíně,
bedle recepty,
bedly recept,
smažené bedly na kmíně,
houby na kmíně,
recepty z bedly,
bedly recepty,
bedla jedlá top recepty,
bedla jedlá na kmíně,
recept bedly na kmíně,
recept bedla,
smažená bedla na kmíně,
recepty bedla
Suroviny:
houba bedla,
kmín drcený,
sůl,
sádlo
Komentáře (30)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
pekelnice
U nás jich roste tolik, že na ně už ani nechodíme, cpala jsem je i pod maso
Dneska už mi to jako prašivka nepřijde a tyhle vypadaj po všech čertech dobře