 
		
Postup přípravy
	Krok 1: Díly slepice nebo kuřete vložte do vařící vody s celou cibulí, kořenovou zeleninou, vývarem nebo kostkou bez glutamátů, uvařte do měkka, v jiném hrnci povařte růžičky květáku - pozor, ne rozvařit.
	Krok 2: Jíšku z másla a hladké mouky zalejte vývarem, povařte a vlijte  smetanu, vložte syrové játrové knedlíčky a pomalu povařte asi 10 minut tak, aby byly uvařené. Do omáčky vložte růžičky květáku a obrané maso ze slepice. Podávejte s těstovinami nebo noky.
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zadělávaná slepice s květákem a játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6l
Moje poznámka
					 
				
Zadělávaná slepice s květákem a játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6l
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 12 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 13 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 14 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 14 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zadělávané kuře s květákem, 
						
						
							zadělávané kuře s knedličky, 
						
						
							kuře zadělávané s květákem, 
						
						
							kuře s květákem, 
						
						
							recepty zadělávané vepřové maso s těstovinou, 
						
						
							zadělávané maso s květákem, 
						
						
							kuře zadělávané, 
						
						
							slepice s těstovinami, 
						
						
							vepřové zadělávané s květákem, 
						
						
							zadelavana ryba, 
						
						
							zadělávané vepřové s květákem, 
						
						
							zadělávané maso v květáku, 
						
						
							kure s kvetakem a knedlicky, 
						
						
							zadělávaná slepičí polévka, 
						
						
							staročeské slepice, 
						
						
							co z uvareneho kvetaku, 
						
						
							zadělávané drůbeží žaludky s knedlíčky, 
						
						
							zadělávané kuře ze zbytků, 
						
						
							zadělávaná polévka s květákem, 
						
						
							knedlíčková zadělávaná polévka
						
					
						Suroviny:
						
							slepice, 
						
						
							smetana, 
						
						
							cibule, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							vývar drůbeží, 
						
						
							květák, 
						
						
							knedlíčky játrové, 
						
						
							těstoviny, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka hladká
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
 
	 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (11)