Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,82 g |
Tuky | 94,32 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 39,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Moje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 23 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 30 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřový plátek na česneku,
přírodní vepřová játra,
prirodni veprova jatra na cibulce,
jatra prirodne,
jatra plátky,
přírodní vepřové maso na česneku,
přírodní řízek na česneku,
přírodní plátky z jater,
přírodní vepřová játra s cibuli,
vepřový játra sos,
jak na přírodní plátek do měkka,
vepřovy platek s jatrovy přeliv,
prirodni vepřová jatra plátky,
vepřová játra přírodně na cibulce,
plátek z jater,
játrové plátky,
rizky na cibulce,
prirodní na jatry,
vepřový játra,přírodně,
jatrove prirodni platka
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
pepř,
sůl,
olej,
olej,
mouka hladká,
vývar,
játra vepřová,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (21)
snad vám bude chutnat a přidáte fotku
magdi děkuji
Rebíčku bylo to uvařeno už před husou
všem chutnalo, ale nebyl čas
no nic, už je zavinuto na něco jiného
mooc hezký recept, ten si ukládám