Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 656 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,29 g |
Tuky | 35,57 g |
Vláknina | 43,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 413,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slunečnicové kostky (celokváskové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEkk
Moje poznámka
Slunečnicové kostky (celokváskové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEkk
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 11 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 15 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 2 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 3 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 5 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 7 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 8 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 10 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 11 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicové kostky,
slunečnicové pečivo,
slunecnicova kostka,
kváskové pečivo recepty,
slunecnicove pecivo recept,
slunecnicove kostky recept,
celokváskové pečivo,
slunečnicová kostka recept,
celozrnná kostka,
kváskové pečivo,
kostka slunečnicová,
kostka posypaná slunečnicovym seminkem,
celokvaskove pečivo recept,
slunenicove kostky,
pečivo se slunečnicí,
celokváskové pečivo recepty,
kváskové zitné pečivo,
sluhecnicove pečivo,
slunečnicový kostka pecivo,
slunečnicová kostka pecivo
Suroviny:
kvásek,
voda,
mouka celozrnná žitná,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
semínka slunečnicová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká
Komentáře (17)
No, celokváskové pečivo hnětu raději kratší dobu, mám pocit, že mu delší hnětení nedělá dobře.
A pocit je to prý správný - kamarádka, která se o kváskování zajímá mnohem delší dobu, říká, že dlouhé hnětení a následné dlouhé kynutí způsobí převyvinutí lepku.
(Při delším intenzivním hnětení se vyvine napjatá lepková struktura, která se při dlouhém kynutí nebude moct dál vyvíjet a začne řídnout, slábnout a trhat se.)
Pokud chces presto pekarnu zapojit
Děkuji.